DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Cansız bedeni bulunan Rojin’in babasına neden 18 saat sonra haber verildi?

Van’da 18 gündür kayıp olarak aranan 21 yaşındaki üniversiteli Rojin’den acı haber geldi. Rojin’in cansız bedeninin bulunmasının ardından yurdun baba Nizamettin Kabaiş’i neden 18 saat geçtikten sonra bilgilendirdiği sorusu dikkat çekti.

Yayınlanma Tarihi :
Cansız bedeni bulunan Rojin’in babasına neden 18 saat sonra haber verildi?

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Van’da kaybolan üniversite öğrencisi 21 yaşındaki Rojin Kabaiş’in cansız bedenine ulaşıldığını açıkladı. 

Bakan Yerlikaya, “27 Eylül 2024 Cuma günü Van’da KYK yurdundan ayrılan ve 18 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş kızımızın maalesef cansız bedeni ekiplerimiz tarafından Van Gölü Molla Kasım Köyü sahilinde bulundu. Rojin kızımıza Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Aziz Milletimize başsağlığı diliyorum” açıklamasını yaptı.

BABAYA NEDEN 18 SAAT SONRA HABER VERİLDİ?

Gelen acı haberin ardından ‘Aileye neden 18 saat sonra haber verildi?’ sorusu akıllara geldi. Baba Nizamettin Kabaiş, tele1.com.tr’den Fırat Yeşilçınar’a yaptığı açıklamada, kızının kaldığı Seyyid Fehim Arvasi Kız Yurdu’ndan çıktığı süreden tam 18 saat sonra kendisine haber verildiğini açıklamıştı.

Haber/Kaynak: Burhan Akdağ

YORUM YAP