DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

AKP’li başkan ‘mobilya’ alımını pazarlık usulüyle yaptı

Malatya’nın AKP’li Yeşilyurt Belediyesi, yeni hizmet binasında personel yemekhanesinde kullanılmak üzere mobilya, mutfak malzemeleri ve ekipmanları alım işi ihalesi yaptı. 21/F pazarlık usulüyle yapılan ihale 1 milyon 603 bin TL’ye kendi şirketi olan Yeşilyurt İŞGEM Teknoloji İş Geliştirme Girişim Hizmetleri şirketine verdiği ortaya çıktı.

Yayınlanma Tarihi :
AKP’li başkan ‘mobilya’ alımını pazarlık usulüyle yaptı

Tasarruf tedbirleri genelgesine rağmen AKP’li belediyeler milyonluk ihaleleri pazarlık yöntemiyle yapmaya devam ediyor. AKP’li Başkan İlhan Geçit, belediye yeni hizmet binasına milyonluk mobilya alımı yaptı. İhaleyi de belediyenin şirketine verdi.

MOBİLYAYI PAZARLIK USULÜYLE ALDI

Yeşilyurt Belediyesi’nin yeni hizmet binasında kullanımla üzere 23 Ağustos’ta Yeşilyurt Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yapılan mobilya, mutfak malzemeleri ve ekipmanları alım işi ihalesi yapıldı. Yaklaşık maliyeti 1 milyon 701 bin 264 TL olan ihale 1 milyon 603 bin 610 TL bedelle belediyenin şirketini olan Yeşilyurt İŞGEM Teknoloji İş Geliştirme Girişim Hizmetleri şirketine verdi. İhale sözleşmesinin ise 5 Eylül’de imzalandığı öğrenildi.

GÜREŞ TURNUVASINI ACİL İŞ OLARAK GÖRDÜ

Yeşilyurt Belediyesi’ne bağlı Mali Hizmetler Müdürlüğü 23 Eylül’de ’19 Uluslararası Turgut Özal Karakucak Güreş Turnuvası’ hizmet alım işi ihalesi yapmıştı. Pazarlık usulüyle yapılan ve yaklaşık maliyeti 838 bin 666 TL olan ihale 785 bin TL’ye belediyenin şirketi olan Yeşilyurt İşgem Teknoloji İş Geliştirme Girişim Hizmetlerine verilmişti.

Haber/Kaynak: Burhan Akdağ

YORUM YAP