DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Afyonkarahisar’daki katliam gibi kazada ölü sayısı yükseldi

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, okul servis minibüsü ve otomobilin çarpışması sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 5’e çıktı.

Yayınlanma Tarihi :
Afyonkarahisar’daki katliam gibi kazada ölü sayısı yükseldi

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitirenlerin sayısı beşe yükseldi.

Alagöz köyü yakınlarında dün yaşanan kazada, Basri Demir (42) yönetimindeki 03 AFN 701 plakalı okul servis minibüsü ile Mustafa Çimen’in (48) kullandığı 20 AGS 934 plakalı otomobilin çarpışması sonucu ağır yaralanan Emine Çimen (45), kaldırıldığı Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaza sonrasında hayatını kaybeden diğer dört kişi ve Emine Çimen’in cenazeleri, Hocalar ilçesine bağlı Çepni köyüne getirildi.

Köy meydanında öğle vakti düzenlenen cenaze töreninin ardından beş kişinin naaşı, gözyaşları eşliğinde köy mezarlığında toprağa verildi. Kazada ölenlerin, olay öncesinde otomobille tarlaya pancar hasadı için gittikleri öğrenildi.

Kazada, otomobilin sürücüsü Mustafa Çimen’in yanı sıra araçta bulunan Rasime Tanrıkulu, Durmuş Tanrıkulu ve Yadigar Çimen olay yerinde hayatını kaybetmiş, iki kişi de yaralı olarak hastanelere kaldırılmıştı.

Haber/Kaynak: Burhan Akdağ

YORUM YAP