DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Azra Kohen’den Filistin açıklaması

Yazar Azra Kohen, tepki çeken Filistin paylaşımının ardından açıklama yaptı.

Yayınlanma Tarihi :
Azra Kohen’den Filistin açıklaması

 

İsrail, Gazze’de yerlerinden edilen sivillerin sığınmış olduğu bir çadır kampında yangın çıkmasına yol açan ve en az 45 kişinin ölümüne neden olan saldırısının ardından aldığı uluslararası tepkilere rağmen Gazze’nin güneyindeki Refah kentine dün gece de hava saldırıları düzenledi ve tank ateşi açtı.Gazze’deki sağlık yetkilileri dün gece boyunca düzenlenen saldırılarda en az 16 Filistinlinin öldürüldüğünü açıkladı. 

İsrail’e dünyanın dört bir yanından tepki yağarken yazar Azra Kohen’in Refah konusunda paylaşım yapmamasını eleştiren bir takipçisine verdiği cevap sosyal medyada gündem oldu.

Kohen, şu ifadeleri kullandı:

“Filistin’le ilgili söyleyeceğim her şeyi zaten söyledim. Defalarca. Bir daha söyleyeyim: Kendi yavrusunu bombanın atılacağı megafonla 3 saat önceden duyurulan ve bas bas çağırılan yere götürüp bombanın atılacağı yere oturtup köşeye geçip videosunu çekebilecek içerikte olan herkesin yok olmasını diliyorum!

“Ve o çocukların kurtarılması için her gün dua ediyorum onları bomba bölgesine videolarını çekmek için koyan o iğrenç yaratıklardan kurtarılmaları için… İnsan analiz kabiliyeti olan çekilen bir videonun koşullarını analiz edecek içerikte bir varlık olmalı. Olanı olduğu gibi görmenizi dilerim. Yavrusunu koruyamayan yem eden hiçbir kimse yaşamı hak etmiyor!”

Azra Kohen tepki çeken sözlerinin ardından açıklama yaptı.

Haber/Kaynak: Burhan Akdağ

YORUM YAP