DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

İmamoğlu: Kritik kurumlar daha titiz korunmalı

İmamoğlu, SAHA EXPO Uluslararası Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayii Fuarı’nda bulunan TUSAŞ standını ziyaret etti.

Yayınlanma Tarihi :
İmamoğlu: Kritik kurumlar daha titiz korunmalı

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen ‘SAHA EXPO Uluslararası Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayii Fuarı’nı ziyaret etti.

Hain terör saldırısına sahne olan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi (TUSAŞ) standını, Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu ile birlikte ziyaret eden İmamoğlu, şehitlerin fotoğraflarının bulunduğu ekrana karanfil bıraktı. Standa bulunan yetkilerle görüşen ve başsağlığı dileklerini ileten İmamoğlu, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

İmamoğlu “TUSAŞ çalışanlarının, saldırıdan hemen sonra, çalışma arkadaşların kaybettikten hemen sonra dile getirdikleri, ‘Hainlere inat daha fazla çalışacağız, daha fazla üreteceğiz’ ifadesi, her şeyin ötesinde durmaktadır. Tam da o milli birlik ve beraberlik ruhunun yansımasıdır. O evlatlarımızın o sesi, o yüreği, gerçekten beni, bütün insanlarımızı, bütün milletimizi duygulandırmaktadır ve aslında nasıl kenetlenmemiz gerektiğinin de net ifadesidir. Bu, kesinlikle milletimizin yüreğinden kopup gelen bir sestir. Savunma sanayine yapılan bu saldırı, milletimize yapılmış bir saldırıdır. Stratejik konuma sahip TUSAŞ ve bunun gibi kurum ve kuruluşların, çok daha titizlikle, çok daha dikkatle korunması, güvenliğinin sağlanması şarttır” ifadelerini kullandı. 

 

Haber/Kaynak: Burhan Akdağ

YORUM YAP