DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Kuyumcuda milyonluk vurgun: Yakalandılar

Ankara’da kuyumcu soygunu gerçekleştiren 3 şüpheli ile onlara silah satan kişi yakalandı.

Yayınlanma Tarihi :
Kuyumcuda milyonluk vurgun: Yakalandılar

Olay, Çankaya ilçesinde 25 Ekim saat 20.39’da meydana geldi. Kuyumcusunu kapatmaya hazırlanan bir kuyumcuya, bir şüpheli arkasından silahla yaklaşarak tehditte bulundu. Ancak, şüphelinin ateş etmek istediği silah tutukluk yaptı. Bu durumdan faydalanan şüpheli, 2 arkadaşıyla birlikte dükkana girerek yaklaşık 1 milyon lira değerinde altın çaldı. Şüpheliler, kuyumcuya ait otomobili de zorla alarak olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine, Ankara Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin kaçış yönünde çalışmalara başladı. Ekipler, çalınan otomobilin yerini tespit ettikten sonra, 3 saat içinde şüphelileri ayrı ayrı yakalayarak gözaltına aldı.

Çalınan altınların şüphelilerin yanında olmadığını tespit eden polis, arama çalışmalarına başladı. Yapılan aramada bir kaynak makinesinin yanında vida ve tornavida buldu. Yapılan incelemede, şüphelilerin altınları buraya sakladığı belirlendi. Çalınan altınlar ve otomobil kuyumcuya iade edildi.

Ayrıca, şüphelilerin olay sonrası silahı satın aldıkları kişiye giderek silahı iade ettikleri ve bu kişinin de daha sonra polis tarafından yakalandığı öğrenildi.

Haber/Kaynak: Burhan Akdağ

YORUM YAP