DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Yeni partisinin adı ve amblemi belli oldu

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürütürken 2023 seçimleri öncesinde Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına destek vermeyeceğini açıklayarak istifa eden Yavuz Ağıralioğlu de parti kurma çalışmalarının sonuna geldi. Ağğıralioğlu’nun kuracağı partinin adı ve amblemi belli oldu

Yayınlanma Tarihi :
Yeni partisinin adı ve amblemi belli oldu

Yavuz Ağıralioğlu’nun Yeni Partisinin Adı ve Amblemi Belli Oldu: Anahtar Parti

İYİ Parti’den ayrılarak yeni bir siyasi oluşum kurmaya yönelen Yavuz Ağıralioğlu’nun partisinin adı ve amblemi netleşti.

Gazeteci Gürkan Hacır, tv100 canlı yayınında Ağıralioğlu ile gerçekleştirdiği kısa sohbetin detaylarını paylaştı. Hacır’ın aktardığı bilgilere göre, Ağıralioğlu’nun kuracağı partinin adı Anahtar Parti olacak. Partinin amblemi olarak ise bir anahtar simgesi kullanılacak.

İYİ Parti’den İstifa Ederek Yeni Bir Yola Çıktı

Siyasi kariyerine Büyük Birlik Partisi’nde başlayan Yavuz Ağıralioğlu, 2018’de İYİ Parti’ye katılmıştı. Parti içerisinde grup başkanvekilliği ve parti sözcülüğü görevlerini üstlenen Ağıralioğlu, 2023 seçimleri öncesinde Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek vermeyeceğini açıklamıştı. Bu kararının ardından, 5 yıldır üyesi olduğu İYİ Parti’den istifa ederek yeni bir siyasi yolculuğa adım atmış oldu.

Anahtar Parti Sahneye Çıkıyor

Ağıralioğlu’nun yeni parti projesi, siyasi arenada dikkat çekerken, partinin isminin Anahtar Parti, ambleminin ise anahtar figürü olacağı kamuoyuyla paylaşıldı.

Haber/Kaynak: Burhan Akdağ

YORUM YAP