DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

CHP’de soğuk rüzgarlar… 21 korumasının yemek ödemeleri kesilen Kılıçdaroğlu, makam araçlarını iade etti

CHP eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na tahsis edilen makam araçlarının Genel Merkez tarafından geri istendiği iddialarına ilişkin açıklama yaptı. CHP’den yapılan açıklamada, basında yer alan bu iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtilerek, Kılıçdaroğlu’nun kullandığı iki aracın Genel Merkez’in talebi olmaksızın iade edildiği ifade edildi.

Yayınlanma Tarihi :
CHP’de soğuk rüzgarlar… 21 korumasının yemek ödemeleri kesilen Kılıçdaroğlu, makam araçlarını iade etti

CHP’nin resmi X hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“7. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na Genel Merkezimiz tarafından sağlanan iki aracın geri istendiği yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Söz konusu araçlar, Genel Merkezimizin herhangi bir talebi olmaksızın iade edilmiştir.”

Eski Vekil Levent Gök’ten “Yemek” İddiası

CHP eski milletvekillerinden Levent Gök ise bu tartışmaya yeni bir boyut kazandırarak Kılıçdaroğlu’nun 21 korumasının yemek hizmetinin kaldırıldığını ve bu durum üzerine Kılıçdaroğlu’nun makam araçlarını iade ettiğini öne sürdü.

Konuya ilişkin kişisel X hesabından paylaşımda bulunan Gök, şu ifadeleri kullandı:

“7. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisine tahsis edilen korumalarının yemekleri Genel Merkez tarafından kaldırılınca, Sayın Kılıçdaroğlu da makam araçlarını iade etmiş. Yemek önemli değil belki, ama bu engelleme incitici. Şık olmamış.”

KUL HAKKI YİYENLERİN KURSAĞINDAKİ HARAMI KESİN

Kemal Kılıçdaroğlu’na yakınlığıyla bilinen CHP’de Kılıçdaroğlu’na en yakın isimlerden önceki dönem CHP Genel Başkan yardımcısı Eren Erdem, CHP tarafından alınan kararı ağır sözlerle eleştirdi. Erdem, “Onların canıyla Kemal beyi korurken yediği 2 lokma yemeğin lafını yapana kadar, Nepotizm ile şişene kadar akraba talükatını CHP belediyelerine yerleştirip, kul halkı yiyenlerin kursağındaki haramı kesin” dedi.

Haber/Kaynak: Burhan Akdağ

YORUM YAP