DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

4 arkadaşın ölümünde yürek burkan detay

Ankara’nın Mamak ilçesinde, yön tabelasına çarpan bir otomobilde yaşamını yitiren 4 kişinin piknikten döndüğü tespit edildi.

Yayınlanma Tarihi :
4 arkadaşın ölümünde yürek burkan detay

Kaza, dün gece saatlerinde Mamak ilçesine bağlı Yakup Abdal Mahallesi’nde gerçekleşti. Güney Topaktaş (37) kontrolündeki 06 DDC 719 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yön tabelası direğine çarptı.

Kazada araç içinde bulunan 5 kişi sıkıştı. Sürücü Güney Topaktaş ile arkadaşları Yiğitcan Kayı (29), Ezgi Yaman (36) ve Yaman’ın kuzeni Sevgi Eker (29) olay yerinde yaşamını yitirdi. Kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi ise kazadan yaralı olarak kurtuldu.

4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Topaktaş ve arkadaşlarının akşam saatlerinde Yakupabdal Tabiat Parkı’nda piknik yaptığı ve dönüş yolunda bu üzücü kazanın meydana geldiği ifade edildi.

Hayatını kaybedenlerin cenazeleri, otopsi işlemlerinin ardından ailelerine teslim edildi. Ezgi Yaman ve kuzeni Sevgi Eker’in cenazeleri Sincan Cimşit Mezarlığı’na, Güney Topaktaş ve Yiğitcan Kayı’nın cenazeleri ise ikindi namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı’nda defnedildi.

Haber/Kaynak: Burhan Akdağ

YORUM YAP