DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Kreşte kahve faciası: Aden bebek hastanelik oldu

Adana’nın Çukurova ilçesinde, özel bir kreşte üzerine kahve döküldüğü iddia edilen 1,5 yaşındaki Aden Aslan’ın yüzü ve vücudunun çeşitli bölgelerinde 2. derece yanıklar oluştu. Tedavisi tamamlanan Aden, hastaneden taburcu edilirken ailesi kreş yönetiminden şikayetçi oldu.

Yayınlanma Tarihi :
Kreşte kahve faciası: Aden bebek hastanelik oldu

Olay, 25 Ekim’de Çukurova ilçesine bağlı Mahfesığmaz Mahallesi’ndeki özel bir kreşte meydana geldi. Anne Aslı Aslan, kızı Aden’i sabah kreşe bıraktı. Öğle saatlerinde kreşte Aden’in üzerine kahve döküldü ve okul yönetimi minik Aden’i hemen hastaneye götürdü.

Olayın adli bir vaka olarak değerlendirilmesi üzerine, aileye haber verildi. Hastaneye koşan anne Aslı Aslan, kızının yüzünde ve vücudunun farklı bölgelerinde 2. derece yanıklar olduğunu öğrenince büyük bir üzüntü yaşadı. Aden, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi; ancak ailesi olayın peşini bırakmayarak kreş yönetiminden şikayetçi oldu.

“İNANMIYORUM”

Aslı Aslan, yaşanan kazada kreşin ihmalinin olduğunu vurgulayarak, “Kreş yönetimi, olayın merdiven boşluğunda meydana geldiğini ve o bölgede kamera bulunmadığını söyledi. Ancak kızımın yanıklarının bir fincan kahveden oluştuğunu düşünmüyorum. Boynu soyulmuş, kolu su toplamış. Yüzüne krem sürerken bile derisi kalkıyor, çocuğum çok acı çekiyor. Hastanedeyken kreşin sahibi de yanımıza geldi ve şikayet dilekçemizi geri almamız için ısrar etti. Bu olayın takipçisi olacağız” dedi.

OKUL YÖNETİMİNDEN AÇIKLAMA

Okul yönetimi ise yaşanan olayla ilgili yaptığı açıklamada, öğretmen M.G.Ş.’nin elinde Türk kahvesi fincanı bulunduğu sırada başka bir öğretmenle çarpışması sonucu kahvenin Aden’in üzerine döküldüğünü belirtti. Çocuğun sağlığını gözeterek hemen hastaneye götürüldüğü ve aileye bilgilendirme yapıldığı ifade edilirken, olayın ardından sorumlu öğretmenin işine son verildiği açıklandı.

Haber/Kaynak: Burhan Akdağ

YORUM YAP