DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Yaşlı adamın vasiliğini almaya çalışan muhtarın suç kayıtları ortaya çıktı

Beyoğlu’nda mahalle muhtarının Alzheimer hastası ve kimsesiz bir vatandaşın vasiliğini almak için kurduğu oyun ortaya çıktı. Muhtar, yaşlı adamın maaş kartını alıp gitmesiyle gözaltına alındı. 2 suç kaydı ve savcılık talimatıyla cep telefonuna el konduğu ortaya çıktı.

Yayınlanma Tarihi :
Yaşlı adamın vasiliğini almaya çalışan muhtarın suç kayıtları ortaya çıktı

Beyoğlu’nda Katip Mustafa Çelebi Mahallesi Muhtarı Aysel Kılıçkaya’nın, Alzheimer hastası ve kimsesiz Doğan Doğan Z.’nin (78) evine sık sık giderek vasiliğini almak için baskı yaptığı iddia edildi. Olay günü, Doğan Doğan Z.’nin yanına ihtiyaçlarını karşılamak için gelen 30 yıllık arkadaşı Fazilet Ç. (68), muhtar Kılıçkaya ile karşılaştı. Doğan Doğan Z.’nin vasiliğini istediğini duyan Fazilet Ç. ile muhtar Kılıçkaya arasında tartışma yaşandı.

MAAŞ KARTINI ALDI GÖZALTINA ALINDI

Tartışma sırasında muhtar Kılıçkaya’nın Fazilet Ç.’yi ittiği ve Doğan Doğan Z.’nin çantasından maaşını ve maaş kartını alarak evden çıktığı öne sürüldü. Olayın ardından Doğan Doğan Z. ve Fazilet Ç. emniyete giderek şikayette bulundu. Taksim Şehit Haşim Usta Polis Merkezi Amirliği, muhtar Aysel Kılıçkaya’yı gözaltına aldı. Emniyetteki ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen Kılıçkaya, ‘gasp (yağma)’ suçundan adliyeye sevk edildi.

2 SUÇ KAYDI OLDUĞU, TELEFONUNA EL KONDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Mahkemeye çıkarılan Aysel Kılıçkaya, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ayrıca, muhtarın 2 adet suç kaydının bulunduğu ve savcılık talimatıyla cep telefonuna el konulduğu öğrenildi.

Haber/Kaynak: Burhan Akdağ

YORUM YAP