DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

İki polis memuru intihar etti

Biri Samsun’da diğeri İstanbul’da iki polis memuru yaşamına son verdi. Bir üsre önce FETÖ’den ihraç edilen polis memuru Oğuz Doğan Samsun’da 8’inci kattaki evinden atlatarak yaşamına son verdi.

Yayınlanma Tarihi :
İki polis memuru intihar etti

Samsun’un Atakum ilçesi Atakent Mahallesi’nde  bugün akşam saatlerinde 1,5 ay önce FETÖ’den ihraç edilen polis memuru Oğuz Doğan, yaşadığı 8’inci kattaki evinin penceresinden atladı.

Ağır yaralanan Doğan, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince özel bir hastaneye kaldırıldı. Doğan, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Ordu’nun Perşembe ilçesi nüfusuna kayıtlı olan Doğan’ın evli ve bir çocuk babası olduğu, ihraç edildikten sonra ise emlak işine girdiği belirtildi. 

BİR POLİS İNTİHARI DA İSTANBUL’DA

İstanbul Havalimanı Pasaport Büro Amirliği’nde görevli polis memuru beylik tabancasıyla canına kıydı. Olayla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.

“POLİS İNTİHARI NORMAL KARŞILANAMAZ”

Olay üzerine konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan, son dönemde artan polis intiharlarına dikkati çekti ve “Kimse bu polisler neden intihar ediyor diye sormuyor… Bunun sebepleri de, çözümleri de bellidir. Gereğini yapmayanlar bu ölümlerin asli failidir” dedi. 

 

Haber/Kaynak: Burhan Akdağ

YORUM YAP