DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Ünlü şarkıcı hakkında tüyler ürpertici suçlama

İngiliz müzik grubu Spandau Ballet şarkıcısı Ross William Wild’ın üç kadına tecavüz ettiği ve bu esnada kurbanlarını ve kendisini filme aldığı ortaya çıktı.

Yayınlanma Tarihi :
Ünlü şarkıcı hakkında tüyler ürpertici suçlama

36 yaşındaki ünlü şarkıcının, 2013 ile 2023 yılları arasında on yıl boyunca beş kadına yönelik bir dizi cinsel suç ve üçüne tecavüz etmekle suçlandığı Londra’daki Wood Green Kraliyet Mahkemesi’nde duruşmanın açılışı salı günü başladı. Ünlü isim ayrıca röntgencilik, korkutma ve kontrolcü davranışlarla da suçlanıyor.

Mahkeme belgelerine göre, Wild’ın tecavüz etmekle suçlandığı bir kadınla, bir mankenle veya oyuncak bebekle cinsel ilişkiye girme fikrinden hoşlandığını söylediği öğrenildi.

İddiaya göre Wild, ilk kadına Ekim 2013’te Londra’nın kuzeyindeki Finchley’deki dairesinde tecavüz ederken kendisini filme aldı.

Bir başka saldırının ise Mayıs 2018’de müzisyenin film festivali için gittiği Fransa’nın Cannes kentinde meydana geldiği iddia edildi.

Wild, West End Tiyatrosu’ndaki kariyerinin ardından 2018’de, grubun şarkıcısı Tony Hadley’nin yerini aldı. Gruba katıldıktan 11 ay sonra kovuldu.

Wild, 30 Mart 2021’de polis memurları tarafından evinde tutuklandı ve iddia edilen tecavüzlerden biri, cinsel saldırılardan ikisi ve videolar hakkında sorguya çekildi. Ancak suçlamaları reddetti ve kendisi ile ilgili kadınlar arasında yaşananların rızaya dayalı olduğunu söyledi.

Ünlü isim üç tecavüz, üç cinsel saldırı, bir röntgencilik, bir korkutma ve bir kontrolcü davranış suçlamasını reddediyor. Hakkındaki duruşma devam ediyor.

Haber/Kaynak: Burhan Akdağ

YORUM YAP